בעל נכס / דייר - קח כסף
בעל נכס / דייר - קח כסף ללא כל מאמץ, השקעה או סיכון יזמי מצדך
אל תתנו ליזמים וקבלנים להרוויח על חשבונכם! לי מרשל המרכז ללימודי נדל"ן והשקעות בשיתוף חממת הנדל"ן של הקבוצה – "PROFIT", מזמינים אתכם לקחת חלק בפרויקט ההשבחה הגדול והנרחב בתולדות המדינה, ולהיות שותפים ב- 50% מהרווחים ללא כל מאמץ, השקעה או סיכון יזמי – עד פה נשמע משתלם?
במקרה של בעל נכס פרטי, כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לתת הסכמה לבנייה על נכס שבבעלותכם. ובמקרה של בית משותף נדרשת הסכמה עקרונית של הדיירים לבנייה על הגג. בתמורה להסכמתו ולשיתוף פעולה בפרויקט יקבל כל דייר על פי הערכה ממוצעת ראשונית סכום של 25,000 ש"ח + תוספת מעלית ושיפוץ הבניין.
היתרון החדשני המוצג כאן לראשונה בישראל ומבדל את LEE MARSHEL משאר החברות, היא תפיסת עולם בעלת אחריות חברתית סביבתית, WIN WIN אמיתיהמבוססת על שותפות וחלוקה שווה ברווחים עם הבעלים / דיירים. וזאת בנוסף להזדמנות שלכם לשפר את איכות חייכם.
השלבים בפרויקט:
1. אנחנו נבדוק כדאיות ראשונית לפרויקט
2. אנחנו נגיש תוכניות אדריכליות לאישור
3. אנחנו נגיש תוכניות לאישור העירייה
4. אנחנו נדאג למימון הבנייה
5. אנחנו נבצע ונפקח על איכות הבנייה
6. אנחנו נדאג למימוש הדירות שניבנו
7. אתם תקבלו 50% מהרווחים
לפרטים נוספים, כל מה שאתם צרכים לעשות הוא למלא בקשה פשוטה בצירוף שם הישוב והכתובת של הנכס. הבקשה תשמש לבדיקה ראשונית של כדאיות השותפות והשבחת הנכס. בקשה זו הינה דיסקרטית, לא מחייבת וללא כל עלות מצדכם:
לתשומת לבך, שדות חובה מסומנים ב-*
